Skleník od A do Z

Plánujte pořízení skleníku na zahradu? Už teď se možná těšíte na čerstvou zeleninku, kterou si ve skleníku sami vypěstujete a pak si budete užívat její lahodnou chuť na talíři. Pokud máte pořízení zahradního skleníku v plánu, bude se vám nejspíše dnešní článek hodit. Poradíme, kde zahradní skleník pořídit.

zahradní skleník

Skleník bez údržby

skleník

Chceteli skleník, který vám bude dělat jen samou radost a nebude potřebovat téměř žádnou údržbu, rozhodněte se pro skleník z polykarbonátových desek, nejlépe skleníky značky Lanit Plast. Takový skleník zaručuje velice dobré izolační vlastnosti, dlouhou životnost a odolnost. Pokud vaše volba bude správná, budete se moci těšit na čerstvé voňavé bylinky i chutnou zeleninu. Skoro po celý rok.

Vyberte si na míru

Zahradní skleník si můžete vybrat například podle cenové dostupnosti. Autorizovaný eshop zanačky Lanit Plast  www.sklenik-expert.cz nabízí tři skupiny skleníků. Do řady Economy patří skleníky jejichž pořizovací cena není nijak vysoká a jejich montáž je jednoduchá. Máte na výběr z několika typů. Dáte přednost křídlovým dveřím nebo posuvným dveřím, chcete aby měl skleník střešní okno Záleží na vás.

zahradní skleníkDruhá kategorie Standard, jde o střední třídu skleníků. Dostanete kvalitu za rozumnou cenu. I tady je nabídka několika typů konstrukcí.

Do třetí kategorie Professional patří zahradní skleníky té nejvyšší kategorie. Pokud chcete do svého skleníku investovat, rozhodně si vyberte z této řady. Jsou vyrobeny z nejkvalitnější a nejodolnějších polykarbonátových desek. Tyto skleníky se doporučují pro klimaticky náročnější oblasti.

Pokud máte vybráno stačí dát skleník do nákupního košíku a čekat, až vám jako stavebnice i s podrobným českým montážním plánem dorazí až domů. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies