Skandinávské doplňky

Máte rádi prvotřídní kvalitu a neotřelý design? Tak to se nejspíše rádi obklopujete pěknými doplňky do bytu, a také do zahrady. Dnes vám představíme kvalitní dekorace od dánského výrobce Lene Bjerre Design. Vybere si snad každý, sami uvidíte.

Skandinávské doplňky

Mít doma kousek Skandinávie

Pokud vás skandinávský styl zajímá, nahlédněte do internetového obchodu Haan Decor, ten přináší opravdu širokou nabídku těchto ozdobných předmětů a doplňků do bytu i na zahradu. Hlavní předností těchto výrobků je jejich unikátní styl a elegance. Firma Lene Bjerre Design působí od roku 1975 po celém světe. V Dánsku patří mezi nejoblíbenější firmu v oblasti bytového designu a rozhodně se není čemu divit. Všechny produkty se mohou pochlubit prvotřídní kalitou, čistotou designu a precizním zpracováním. Jde výhradně o ruční práci a staré řemeslné techniky. Skandinávská dekorace jistě chytí za srdce a osloví i vás. 

lucernaPro krásnou zahradu

Chcete dát vaší zahradě šmrnc? Prohlédněte si zahradní doplňky. Eshop nabízí květináče, lucerny i zahradní nábytek. Skandinávské lucerny do zahrady, dají zahradě opravdové kouzlo. Možná budete mít problém vybrat si jednu nebo dvě, protože nabídka je opravdu široká a každá lucerna má něco do sebe. Podívejte se takéo na hranaté olejové lampy. Jsou vyrobeny z betonu a každá je opravdovým originálem, jelikož jsou ručně vyráběny. 

Stejně jako lucerny a lampy vám učarují také betonové květináče. K mání jsou od nejmenších až do velikosti XL. Květináče jsou mrazuvzdorné, takže mohou zkrášlovat i zasněženou zahradu. 

Dekorace a doplňky do bytu

Vybrat si dekorace a doplňky do bytu bude ještě náročnější. Haan Decor jich nabízí opravdu hodně. Vybavte si skandinávskou kuchyň nebo koupelnu. Pořídit si můžete také ovětlení, zrcadlo, bytový textil, svícny, svíčky, umělé květiny, pletené a proutěné koše. Tak pojďme se na některé doplňky podívat zblízka. 

Proutěná dekorace si získává stále více a více obliby. Snad vás proutěné koše také osloví. V koupelně bude pěkně ozdoba na svíčkuvypadat koš na prádlo upletený z vrbového proutí, v cementové barvě. K mání jsou v několika provedeních, záleží jen na vás, zda bude koš hranatý či kulatý, menší či větší.

Kamkoli do bytu se pak hodí boxy pletené z mořské trávy. Můžete je využít jako úložný prostor pro šperky, na klíče, složenky a jiné věci. Snídani či jiné doproty servírujte na hnědém podnose z vrbového proutí, hned vám bude lépe chutnat!

Své kouzlo mají skandinávské svícny, to bude doma teprve atmosféra. Dýchnou na vás klidem a romatikou. Kolem vany si poskládejte čajové svíčky v nádherných svícnech, koupel pak bude opravdovým potěšením a odpočinkem. Krásné jsou také ozdoby na svíčku. Možná jste nějaké svíčky dostali jako dárek pod vánoční stromeček. Pokud neodpovídají zrovna vašemu stylu, můžete je ozdobit. Máte opět na výběr, dáte přednost krystalům, kombinaci kovu se sklem?

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies