Domácí rumový punč
Blíží se chladná zimní rána a dny. Co takhle se v chladných zimních dnech ohřát domácím rumovým punčem? Rum, pomerančová a citrónová šťáva jsou základními ingrediencemi tohoto oblíbeného vánočního nápoje.
Co budeme potřebovat k přípravě domácího rumového punče
750 mililitrů vody, 3/4 hrníčku rumu, šťávu z 1 pomeranče a citrónu, 500 mililitrů bílého vína, cukr na oslazení.
Domácí rumový punč – postup přípravy
Do varné konvice vlijeme 750 mililitrů pitné vody, 3/4 hrníčku rumu, šťávu z 1 pomeranče a citrónu, 500 mililitrů bílého vína a dáme ohřát. Pozor domácí rumový punč nevaříme. Horký rumový punč osladíme a podáváme v hrnečku nebo ve sklenicích.
Diskuze