Relaxace v síti nebo na houpačce

Teplé počasí je tady a my se z obýváků můžeme plynule přesouvat na zahradu. Gauče a sedací soupravy na čas vyměníme za houpací sítě a zahradní houpačky. Jen si představte ten odpolední relax v zavěšené síti mezi stromy, no není to nádhera?

Houpací síť

Samozřejmě takto odpočívat lze také na terase a co se týče houpaček, ty mohou mít nejrůznější podobu. Klidně si ji vyrobte samy ze staré pneumatiky nebo síť ze závěsu, který už se v oknech neuplatní a nebo kupte průmyslově vyrobenou náhradní postel.

Co je k mání?

K mání je toho opravdu hodně, možná bude problém si vybrat nebo odejdete rovnou s více kousky. Houpačky se liší materiálem, velikostí, zpracováním a především designem. Kupte houpačku pro jednoho, pro dva nebo rovnou pro celou rodinu. Houpačky seženete dřevěné, kovové se stříškou nebo bez stříšky. Výběr je jen na vás, ale každý si přijde na své. Polstry jsou k dostání v nepřeberném množství potahových látek.

Hop do sítě

Houpací síť také není k zahození, ale ne pro všechny je tak pohodlná jako houpačka. Každopádně, když do sítě ulehnete a trochu se pohoupete, dostává se vám ihned absolutní relaxace a uvolnění. Pokud zrovna nešetříte, rozhodně investujte do větší sítě. Čím je síť větší, tím je pohodlnější. Máte-li potíže s páteří a chcete jí ulevit, lehejte do sítě úhlopříčně nebo rovnou podélně. Pro spaní je vhodnější houpací síť bez závěsné tyče.

Je to bezpečné?

Před nákupem vždy dokonale prostudujte konstrukci, ta je zárukou bezpečnosti. Konstrukce by měla být pevná, měla by se dát se bezpečně upevnit a mít dostatečnou nosnost. Prohlédněte, zda někde netrčí šroubky, třísky nebo výstupky, které mohou být příčinou zranění.

Kam relaxační koutek v zahdradě umístit?

Pěkná houpačka, kterou umístíte na správném místě, bude nepřehlédnutelnou ozdobou vaší zahrady. Každopádně to chce klidné, stinné místo, aby odpočinek byl plnohodnotný. Problém možná nastane u hopací sítě, protože ta potřebuje dva závěsné body. Některá houpací křesla nebo lehátka mají svůj vlastní stojan.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies