Regulátor povahy? Váš pes

Máte doma pejska? Pak jistě dáte tomuto článku zapravdu. Pes opravdu dokáže ovlivnit charakter všech lidí, kteří s ním jsou denně ve styku. Takže pes nejen, že je kamarád, pomocník, ochránce a průvodce, ale podílí se na utváření povahových vlastností.

Anglický bulteriér

blog.otcvetmeds.comPes jako učitel

Že nás psi učí dobrým věcem, potvrdil a prověřil psychologický institut v Bonnu. Pes dokáže pozitivně ovlivnit chování všech lidí, kteří s ním žijí. Nutí nás být zodpovědnými a podporuje bezpečnou a důvěrnou atmosféru. Psychologická studie tvrdí, že pes působí jako stabilizátor a faktor pozitivních charakterových vlastností. Svého pána vede ke spolehlivosti, zodpovědnosti a velice důležité důslednosti.

Pes jako psycholog

Už jen tím, že s vámi pes je, pomáhá vám zvládat všelijaké nálady a chmury, které vás přepadnou. Umí zabránit vzniku frustrací, dopřává vám tedy takovou terapii, díky které předcházíte poruše citové a psychické rovnováhy. Aby vám pes s těmito věcmi pomohl, je třeba, abyste i vy přiložili ruku k dílu.

Je třeba mu porozumětdogtrainings.info

Chcete-li, aby byl váš pes vaší spřízněnou duší, musíte se naučit mu dokonale porozumět. Pokud si pořizujete štěňátko, obvykle je ve stáří asi dva měsíce. Takové štěně si vás s největší pravděpodobností vybere jako vůdce smečky, pak je tedy důležité chovat se jako opravdový vůdce a štěně nezklamat. Buďte důslední, veďte štěně k pravidelnému venčení, které je základem. Učte psa poslušnosti, navykněte ho na přijímání potravy z vlastní misky, aby nežebral kolem stolu, když jí jeho pán. Pokud obstojíte, pes vám vše vrátí i s úrokem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies