Psí granule - nejlevnější na trhu

Jste majitelem psa nebo kočky? Že pejsků i kočiček máte více? Pak asi hledíte také na cenu při pořirování krmiva. Poradíme, kde nakoupit kvalitní krmivo pro psy i kočky za přijatelnou cenu. Opravdu nejde o nekvalitní granule, vždyť značka Royal Canin má dobré jméno.

Vlčák

krmivo pro psyKrmivo pro všechny

Tak kde koupit kvalitní krmivo za nejlepší ceny? Navštivte stránky internetového obchodu Krmivo-4you.cz. Tady najdete celou řadu kvalitních krmiv pro psy i kočky. Koupíte zde krmivo pro štěňata, mladé psy, psy v zátěži, starší psy, pro kojící feny a dokonce také nízkokalorické granule. Samoržejmostí je také rozdělená nabídka pro psy malých, středních a velkých plemen. 

Je tady také krmivo pro koťata, kojící kočky, sterilizované kočky, dlouhosrsté i krátkosrté kočky. 

Kompletní krmivo pro štěňata

Na kvalitu krmiva, které podáváte štěňatům je opravdu třeba dbát. Dopřejte jim například granule značky Royal Canin Junior, lze si vybrat z několika druhů. Pokud máte štěně malého plemene, vyberte krmivo Royal Canin MINI JUNIOR 8kg. Zajistí bezpečný růst šťěněte od 2 do 10 měsíců. Granule mají snížený obsah škrobu, takže se nemusíte obávat problémů s trávením. Uspokojí i ty nejvýbíravější psí mimina, jelikož mají speciální strukturu, tvar i velikost. Obsahují vybrané živiny, přírodní dochucovadla. Vybrané složení se podílí na tvorbě přirozené obranyschopnosti štěněcího organismu. 

Jaké je složení? Granule obsahují dehydratované drůbeží maso, rýži, živočišné tuky, izolát rostlinných proteinů, kukuřici, krmivo pro kočkyřepné řízky a pozor, je zde obsažen výtažek z měsíčku lékařského. 

Přirozeným obranným mechanismům štěněte napomáhá patentovaný komplex antioxidantů a manno-oligosacharidů. 

Čím krmit kastrovanou kočku?

V případě, že jste se rozhodli vašeho kočičího společníka nechat vykastrovat, měla by se tomu přizpůsobit také strava kočky. Royal Canin nabízí specializované suché krmivo pro kastrované kočky se sklonem k nadváze. Krmivo Royal Canin feline STERILISED zaručuje zdravý močový systém díky regulaci kyselosti moči. Přísně regulovaný příjem kalorií a vysoký obsah bílkovin pomáhají vytvářet a udržovat svalovou hmotu. 

Jak bylo zmíněno na začátku článku, v eshopu najdete krmivo pro každého psího i kočičího mazlíka. Můžete se spolehnout na příjemné jednání a rychlou dodací lhůtu. 

 

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies