Přírodní Viagra - kotvičník zemní

Věnujete se sběru bylinek a občas za vámi někdo přijde pro radu? Už se vás někdo ptal na zvýšení libida, ať jde o libido pánů nebo žen? V tomto případě pomůže bylinka Kotvičník zemní - Tribulus terrestris. Kotvišním umí nejen zvcednoou touhu, ale zlepší vám náladu a dodá energii.

Bylinky v hmožíři

Kotvičník zemníNenápadná, ale silná bylinka

Přesně těmito slovy se dá Kotvičník zemní charakterizovat. Rostlinka s drobnými žlutými květy má neuvěřitelnou sílu a lidé na to přišli už velmi dávno. Jen škoda, že se na sílu přírody časem zapomíná. Odvar z nejrůznějších částí Kotviočníku zemního si připravovali lidé  a starověcí léčitelé z Číny a Mezopotámie. 

Odvar připravovali za účelem zlepšení činnosti jater a už tenkrát chtěli zvyšovat své sexuální libido i náladu. Ve starověkém Řecku si v Kotvičníku také libovali. Když na chvíli opomeneme účinnek na sexuální libido, pomůže tato bylinka s ledvinami, kardiovaskulárním systémeme a je výbornou bylinkou pro prevenci nádorů. Za tyto pozitviní účinku Kotvičníku mohou fytosteroly, které nečekaně objevili v komunistickém Bulharsku. 

Jak zvyšuje libido?kotvičník forte

Kotvičník zemní se může pochlubit obsahem látek, které umí zvednou hladinu testosteronu v krvi až o 30 % u mužů. Co se týče žen, tady se zvyšuje hladina estradiolu. Zvýšení hormonů logicky vede ke zvýšení chuti na sex a potom se přímou úměrou zvedá nálada a chuť do života. Ony zmiňované látky tedy působí na pohlavní žlázy, kterélépe pracují a produkují více hormonů. 

Kotvičník Forte

Pro ty, kteří nafandí sběru bylinek je tady řešení. Můžete na vlastní kůži vyzkoušet tinkturu z Kotvičníku zemního, Kotvičník Forte. Její sožení je opravdu kvalitní a velice účinné. Obsahuje velkém nožství účinných látek, takové v jiném produktu na našem a slovenském trhu nenajdete. Není problém tinkturu vyzkoušet. V případě, že s výsledkem nebudete spokojeni, výrobce garantuje vrácení všech vynaložených financí. Za pokus to tedy určitě stojí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.8 Počet: 4 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies