PF 2008 a novoročenky

Novoročenky, nejrůznější novoroční přáníčka a PF 2008. Význam zkratky PF. Silvestr a silvestrovský přípitek. Příprava na nový rok. Silvestr 2008 a silvestrovská oslava...

Novoročenka

Originální novoroční přání neboli novoročenky

Omezíte výběr na nákup nebo dáte na originalitu? V obchodech jsou k dostání nejrůznější typy novoročenek, takže si můžete vybrat z jejich velké nabídky. Chcete-li být přesto originální, můžete si novoroční přání pro vaše blízké vlastnoručně vyrobit. Záleží pouze na vaší fantazii a tvořivosti. Na novoročenky můžete použít téměř jakýkoliv materiál, který se vám zrovna naskytne (barevný papír, sklo, alobal, plech, dřevo..). 

PF 2008 a novoročenky

Jak vzniklo na novoročenkách slovo PF? Tato zkratka je specialitou zejména v České a Slovenské republice. Zkratka PF znamená dvě francouzská slova: „pour féliciter” (blahopřání k), které na přelomu 19. a 20. století český grafik a malíř Viktor Stretti vepsal na novoročenku. Od té doby se zkratka PF na přáních k Novému roku používá.

Silvestr 2008 – oslava příchodu nového roku

Silvestr je posledním dnem v roce, a proto by se měl příchod Nového roku pořádně oslavit. Budete letošního Silvestra trávit na horách, doma nebo se známými někde v restauraci? Rozhodně alkohol moc nemíchejte, jinak vás čeká hned první den v novém roce pořádná kocovina. Také vaše domácí mazlíčky byste měli na Silvestra připravit. Ne všichni domácí mazlíčci snáší bujaré oslavy dobře. Jak prožívají Silvestr domácí mazlíčci a jaké následky může mít na jejich zdraví se již brzy dozvíte v článku, který připravujeme.

Silvestrovský přípitek – nechte se inspirovat

Nechte se inspirovat naším receptem na silvestrovský přípitek. Znáte drink jménem Vodkatiny?

Vodkatiny - co budeme potřebovat

  • 4 cl vodky
  • 3 cl vermutu (nejlépe suchého)
  • šťávu z ½ citrónu
  • citrónovou kůru

Příprava

Do míchací sklenice dáme led, přidáme vodku, vermut a citrónovou šťávu, promícháme a nalijeme do koktejlové sklenice. Přidáme kousek citrónové kůry.

Šťastný Nový rok

A nejen ten jeden den... Každá oslava jednou končí a začíná další koloběh. Odhoďte silvestrovské oblečky a dejte si splnitelné předsevzetí, které vás v novém roce bude provázet.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies