Parní čističe – výhody a nevýhody

Pokud přemýšlíte nad tím, jak co nejjednoduššeji vyčistit a vydezinfikovat svůj byt, máme pro vás tip. Na trhu jsou již delší dobu parní čističe, které vám v tom pomohou. Přečtěte si náš dnešní článek a dozvíte se více...

Parní čistič

Pro čistý byt – parní čističe vyleští i nábytek

Parní čistič výborně čistí a dezinfikuje matrace, nábytek, záclony či koberce. Navíc zabíjí roztoče v prachu a odstraňuje alergeny , čímž zaručuje zdravější vnitřní prostředí. 

 

Většina čističů vám také pomůže odstranit fleky a skvrny z ložního prádla, koberců a čalounění. Díky horké páře dokáže parní čistič dokonce i leštit a čistit nábytek, stolní desky a pulty. A to vše v jednom přístroji, který se i u nás stává stále častěji používanějším.

Dům a moderní bydlení – další funkce parních čističů

Využitelnost parního čističe je opravdu široká. Použít se dá prakticky v každé místnosti ve vaší domácnosti a výsledkem budete překvapeni. V koupelně vyčistí kachličky nebo vanu a pouze jediným úkonem odstraňuje nežádoucí zápach a dezinfikuje. V kuchyni se dá využít i k odstranění zapečené mastnoty z pánví či hrnců. Umýt se s parním čističem dají i okna nebo zrcadla. Parní čistič zkrátka vyčistí a vyleští všechno na co příjde, výhodou je, že se dostane i do větších spár.

Cena a příslušenství k parním čističům

K dokonale vyčištěnému povrchu využívají tyto čističe páru o teplotě průměrně okolo 170°C. Vyčištění bytu si můžete objednat u specializovaných firem, nebo si ho přímo pořídit domů. Ceny parních čističů pro domácí využití se pohybují mezi deseti až patnácti tisíci korunami. Pořídit se ale dají i podstatně dražší parní čističe.

Standartní vybavení k parnímu vysavači se většinou skládá z:

  • parní hadice
  • prodlužující trubice
  • nástavec na podlahy
  • nástavec na okna
  • tryska
  • množství kartáčků
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies