Odpočinek ve Františkových Lázních

Po vánočním shonu se možná každý z nás vidí, jak někde odpočívá a nechává se opečovávat a rozmazlovat. Co si zajet do Františkových Lázní, ubytovat se můžete v příjemném lázeňském domě LUNA.

Žena v bazénu

Františkovy Lázně

lázeňská budova s minerálním pramenem

Krásné lázeňské město v Západních Čechách, v krajině plné parků a lesoparků. Tady se budete cítit opravdu velmi příjemně. Jen si představte jak se snoubí krásná architektura s přírodou a léčivými prameny, to bude nádherný odpočiněk.

V tomto lázeňském městě si kromě relaxace můžete užívat příjemné procházky nebo vyjížďky na kole do okolí. Ne nadarmo jsou Františkovy Lázně nazývány „Zelenou perlou Chebska“.

František léčí ženy

Ženy z celé Evropy navštěvují Františkovy Lázně především kvůli léčbě ženských chorob. Asi proto je symbolem lázní socha malého chlapce Františka s rybou. Legenda praví, že každá žena, která se dotkne jeho pravého palce od nohy, otěhotní.

lázeňská budova Františkových lázníLázeňský dům LUNA

Pokud se rozhodnete pro relaxaci ve Františkových Lázních, ubytujte se v příjemném lázeňském domě LUNA. Je tvořen třemi budovami a jeho výhodou je, že jeho hlavní budova se nachází přímo na kolonádě. Objednejte si dvoulůžkový pokoj, kde si kromě relaxace budete moci užívat také romantiku. Patříte mezi náročnější klienty V tom případě je je pro vás nachystán prostorný apartmán

LUNA Františkovy Lázně má své vlastní, nově zrekonstruované balneocentrum. Tady se vám zkušení odborníci budou rádi věnovat.

Léčba je zaměřena především na klienty s onemocněním srdce a cév, ale léčí zde také poruchy pohybového aparátu, dýchacích cest, gynekologická a metabolická onemocnění.

Jaké procedury LUNA nabízí

Dopřejte si uhličité, perličkové či vířivé koupele. Dobře vám udělají také podvodní masáže, inhalace, oxygenoterapie, léčebná rehabilitace, parafínové zábaly a další široký výběr wellness procedur. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies