Odměňte svého pejska

Máte doma pejska? Odměňujete ho rádi nějakým piškotem? Zkuste zdravější variantu - pamlsky pro psy. Na trhu je obrovský výběr pamlsků pro pejsky. Existují masové pamlsky, dentální a stále hodně oblíbené jsou kosti z buvolí kůže. Vaše čtyřnohé miláčky můžete odměňovat jen tak z radosti, ale také za správné splnění povelů od svého páníčka.

Kost z buvolí kůže

Pejsci ví, že pokud se budou snažit a poslouchat, může je čekat odměna právě v podobě takovýchto pamlsků. Volba je jen na vás. Vybírat můžete nejčastěji z kuřecího masa a kachního masa. Stoprocentně přírodní masové pochoutky jsou obohaceny o vitamíny A a B2. Vyzkoušejte například Brit Care Let´s Bite chicken (duck) breast. Nabídka pamlsků je opravdu široká a záleží jen na vás, který si vyberete. Za zmínku také stojí Care Let´s Bite bacon stick. Slaninové tyčinky, které jsou šikovně balené v lehko otevíratelných baleních. Tato superprémiová pochoutka ochrání chrup vašeho čtyřnohého přítele od zubního plaku a navíc pomáhá v prevenci zubního kamene.

Vepřové tyčinky obalené kachním masem

Velmi oblíbené jsou dentální kostičky nebo tyčinky, které čistí chrup vašeho mazlíčka. Odstraňují zubní plak a dodávají svěží dech vašemu kamarádovi. Pamlsky je navíc možné plnit do různých inteligentních hraček. Pes se zabaví a procvičí si svou zručnost.

Uzlík z buvolí kůže obalený kachním masemTvůrci psích pamlsků jsou opravdu kreativní. Můžete zakoupit kuřecí masový pamlsek obalený sandwichem s kouskem tresky a také minerální tyčinky. V nabídce prodejců naleznete také měkké lososové tyčinky, kalciové kostičky, drůbeží kostičky, jehněčí s lososem bez obilovin, se zvěřinou a vitamínové dropsy. Velmi oblíbené jsou kosti z buvolí kůže. Ty se stanou pro vašeho psa chutnou a lákavou pochoutkou. Žvýkáním a okusováním tyčinky z buvolí kůže posiluje pes svoje zuby a dásně. Díky žvýkání kostí dochází k mechanickému čištění zubů od usazeného zubního plaku. Potěště svého psího kamaráda zakoupením z některých výše jmenovaných pamlsků. Určitě si je za svou poslušnost zaslouží.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.4 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies