Nová série pořadu o grilování Šéf na grilu je tady

Grilovací sezóna se konečně blíží, možná už máte pár grilovaček letos za sebou a pomalu docházejí grilovací nápady. Nechte se inspirovat druhou sérii pořadu o grilování Šéf na grilu. Pořad běží na TV Prima od 21. 5. 2012.

Steak na grilu

Grilování s humorem

Těště se na chvilky strávené u grilu společně se Zdeňkem Pohlreichem a jeho humorem. Kromě osobitých hlášek mistra grilu se můžete těšit na školu grilování plnou nápadů a inspirace. Dozvíte se, na co si dát při grilování pozor, jaké volit suroviny, osvojíte si různé grilovací techniky. Se Zdeňkem to zkrátka bude radostné grilování.

Fenomén české gastronomie

Zdeněk Pohlreich nepochybně patří k české kuchařské špičce a snaží se dostat na špičku také českou gastronomii. Možná i on má velký vliv na stále vzrůstající oblibu grilování, které se stává českou tradicí. Je to jiné, příjemnější vaření, při kterém si užijete také zábavu s přáteli. Ale nejde jen o to, hodit na gril kus masa! Buďte trochu kreativní, vždyť nemusíte grilovat jen krkovičku nebo kuřecí prsíčka! Dejte si rybu, mořské poldy, steaky, ovoce i zeleninu.

Kamarád s Webrem

Šéf na grilu v první sérii předváděl své grilovací umění na grilech Weber. Zdeněk je odborník a dává přednost kvalitě, asi proto si k práci vybral grily Weber.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies