Mobilní bydlení – ideální řešení

Patříte mezi osoby, které nevydrží na jednom místě příliš dlouhý čas? Bydlení v bytě vám také noc neříká? Už jste přemýšleli nad mobilním domem? Možná to bude to nejlepší a nejzajímavější řešení.

Mobilní dům

Jaký dům si vybrat

Mobilní dům zajistí především nízkonákladové bydlení. Výhodou je také přijatelná cena, samozřejmě mobilita. Dům je postaven na železném podvozku s 2 koly, takže má jednu nápravu. V případě větších domů jsou nápravy dvě. Pojízdný podvozek umožňuje majiteli převážet mobilní domy a chaty kamkoli bude chtít a to bez stavebního povolení. S mobilním domem si můžete užít naprosté soukromí a můžete bydlet v chráněné i záplavové oblasti. V případě ohrožení vezmete i s domem nohy na ramena.

idealhouse.czMobilní domy a chaty

Mobilní domy a chaty jsou nabízeny v několika variantách, stačí si jen vybrat podle vlastních požadavků. Pořiďte si mobilní chatu, chalupu nebo celoroční domek. Mobilní domy a chaty se budou výborně hodit jako ubytování na stavbu, do kempu a využití najdou také jako kanceláře. V případě, že chcete v mobilním domku bydlet celoročně, je třeba přemýšlet a zvolit dostatečně zateplený dům s okny osazenými izolačním dvojsklem.

Nabídka domů

Zvolte například mobilní domy a chaty od Idealhouse. Tady nabízejí několik velmi kvalitních sezónních domků. Střecha, podvozek a čalounění jsou opravdu kvalitní. Všechny nabízené domky i chaty vám upraví podle vašeho přání, ať už jde o zateplení, fasádu, rozvody a nový interiér. Pokud budete mít přání kompletně zrekonstruovat mobilní dům na vašem pozemku, nebude to žádný problém. Jestli nebudete plánovat stěhování domku, nabízí se možnost širokých desingerských úprav, aby bydlení bylo pohodlné.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies