Malý byt? Zkuste skládací nábytek

Se zařizováním malého bytu mají problém i zkušení architekti, natož tak my laici. Chce to chytré nápady, aby se do tak malého prostoru dostaly všechny potřebné věci, zkrátka, aby bylo žití v malém bytě pohodlné.

Moderní nábytek pro malé prostory

Představte si, že kuchyně, ložnice, obývák i pracovna se mají vejít do čtyřiceti metrů čtverečních. Také bydlíte v těchto podmínkách a nevíte jak to vyřešit? Chce to sklopnou postel, nejlépe ukrytou do velké vestavěné skříně, výklopný pracovní stůl, dobrý bude také pojízdný televizní stolek, který zrovna umístíte tam, kde se vám to bude hodit.

Sklápěcí postel

Postel zavřená ve skříni, kterou všichni dobře známe, je možná praktická, ale rozhodně hyzdí interiér bytu. Asi proto se většina lidí, kteří bydlí v malém bytě rozhodnout raději pro klasickou postel, která zbytečně zabírá místo. Ale teď jsou na trhu opravdové skvosty. Vyzkoušejte sklopnou postel, která je zabudovaná do vestavné skříně, přes celou stěnu. Nejlepší bude skříň bílé barvy, bude vypadat jako stěna.

Mobilní televizní stolek

S tímto nápadem uvidíte na televizi z každého rohu vašeho mini bytu. Nejlepší bude stolek se skrytými kolečky. Když televizi zrovna nepotřebujete, odsunete stolek někam do rohu, večer si jej můžete dovézt až k posteli.

Pracovnu schovejte

Za prací je třeba zavřít dveře a pokud to ve vašem bytě nejde doslova, je třeba najít jiné řešení. Na trhu najdete velké množtví komod a skříněk, u kterých stačí sklopit a zaklopit dvířka a můžete buď pracovat nebo odpočívat. Ani v barvách nábytku se meze nekladou. Pracovnu můžete pořídit ve stejné formě jako výše zmíněnou postel. Jednoduše ji sklopit, když práce volá a zavřít, když toho máte po krk.

Dva v jednom

V malých bytech je problematické umístit jídelní stůl. Nejčastěji ho pak nahradíme sklopnou deskou a nebo se spokojíme s konferenčním stolem. Ale pozor, v případě, že můžete investovat, pořiďte stůl jehož deska je rozdělena na tři části, jedna slouží jako uzaviratelná polička, dvě zbylé části slouží jako stolky, které se dají nastavit do takové výšky, která bude optimální.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies