Magnetické květináče, které skvěle šetří místo

Jste milovník rostlin, ale nemůžete je doma pěstovat, protože máte menší byt? Magnetické květináče jsou velmi praktické. Stačí je jen připevnit na stěnu.

Magnetický květináč

 

Domácnost můžete oživit i jednoduchým a poměrně levným způsobem. A tím jsou magnetické květináče. Tato dekorace je voňavá, efektní a zajímavá. Ceny květináčů jsou přívětivé, ale samozřejmě záleží na velikosti. Ty nejlevnější stojí přibližně kolem 100 Kč. Pokud si ale budete chtít připlatit, můžete si pořídit i podsvícené květináče, které ale potřebují zdroj energie (zásuvka 230 V).

 

Magnetické květináče

 

Můžete je připevnit na jakýkoliv kovový povrch, na lednici či speciální panel. Vhodným povrchem jsou i magnetické tabule, nátěry, kovové lišty v kuchyni, klidně je můžete dát i na balkón. Květináče jsou natolik pevné, že je můžete pověsit i na zábradlí. Vrtat do zdi nemusíte, připevněte na stěnu kovový disk klidně oboustrannou lepící páskou.

 

Když nemáte oboustrannou lepící pásku, použijte místo ní silikon. Záleží jen na vás, kam je umístíte. Můžete z nich vytvořit i různé zajímavé obrazce - třeba hodiny. Květináče se dají využít i jinak. Využijte je třeba jako stojánky do kuchyně na nože, vařečky a podobně. Děti je mohou využít pro své hračky, pastelky a další věci.

 

Magnetické vázy

 

Podobný princip mají i magnetické vázy. Jsou vhodné především pro lehčí květiny. Také se jich tam nevejde mnoho, většinou jen jeden objemnější stonek. Určitě to uvítají v domácnostech, ve kterých neustále pobíhají malé děti, takže je zde vyšší riziko, že převrhnou klasické (a většinou drahé) vázy. Takto jim je bezpečně odklidíte z dosahu.

 

Magnetické vázy vypadají jako by poletovaly v prostoru. Jsou perfektním minimalistickým a přírodním doplňkem. Některé vázy můžete pomocí magnetu připevnit i na stůl. Tvar může být různý. Může připomínat klasický květináč, ale mohou být i nápadně štíhlé.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies