Letní soutěž – grilujte se Spakem!

Co by to bylo za léto bez pořádné grilovačky! Aby byla opravdu bez chybičky, je k ní ovšem kromě masa potřeba i řada dalších kvalitních pochutin. Pokud správně odpovíte na soutěžní otázky, můžete balíček šikovných ingrediencí od firmy SPAK vyhrát. Najdete v něm například vynikající ketchup NATUR, omáčky na grill i k rýži, jogurtové bio dressingy do salátů, majonézu a tatarskou omáčku.

SPAK omáčky

Jogurtové Bio dressingy SPAK

Jogutový Bio dressing je ideální pro přípravu lehkých zeleninových salátů. Splňují přísná kvalitativní kritéria a suroviny v nich obsažené pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Jogurtové Bio dresingy jsou dodávány ve čtyřech příchutích: Jogurt, Jogurt-Rajčata, Jogurt-Zahradní bylinky a Jogurt-Hořčice.

Omáčky na grilování SPAK

Výborně se hodí k masu, rýži, pečivu jako dip a samozřejmě na marinování. Neobsahují žádné konzervační látky ani barviva. V loňském roce získaly ocenění „Volba spotřebitelů – nejlepší novinka roku 2010“. Dodává se ve čtyřech příchutích: Tzatziky, Chilli-česnek, Ostrá curry, Zelený pepř.

Ketchup NATUR SPAK

Ketchup svěží chuti, obsahuje pouze slazený rajčatový protlak, ocet s citronem a bylinkami na dochucení. Žádná zahušťovadla, konzervanty, barviva ani aromata v něm nenajdete. Výhodou také je, že obsahuje pouze minimální množství soli (max. 3 %).

Omáčky k masu a rýži

Asijská řada omáček, které jsou vynikající ke všem druhům masa, rýži i zelenině. Neobsahují žádné konzervační látky a skládají se výhradně z čerstvých surovin – křupavé a šťavnaté zeleniny, lahodné rajčatové šťávy, svěžích kousků bambusových výhonků, hub a samozřejmě pikantního koření. Skvěle se hodí k přípravě exotických pokrmů.

Tatarská omáčka

Je v ní ještě více okurek, cibule a petrželky než dřív. Hořčičné semínko s trochou octa dodávají tatarské omáčce ostrost, kvalitní vajíčka ji zase naopak zjemňují. Výsledkem je vyvážená sladkokyselá chuť a vůně tatarské omáčky SPAK, která dokáže proměnit i to nejobyčejnější jídlo ve sváteční.

Majonéza

Její hlavní složkou je kvalitní řepkový olej, který podle nejnovějších výzkumů, s jejichž výsledky se ztotožňují i lékaři, příznivě ovlivňuje srdce a krevní oběh. Díky pečlivě vybraným vajíčkům, má majonéza jemně zlatavou barvu, hořčičná semínka jí zase dodávají pikantní chuť.

Hrajem!

Chcete-li balíček s výroby SPAK vyhrát, cesta je jednoduchá. Odpovězte správně na dvě otázky a pak nezbývá než držet palce.

1. Jaké ryby si ugrilujete podle článku Letní grilování – chutné recepty z ryb? Nápověda zde.

2. Kolik produktů nabízí firma SPAK? Nápověda zde.

Odpovědi očekáváme nejpozději do 24. 7.2011 na emailu: soutez@emagaziny.cz

Čekají tři balíčky

Balíček s produkty SPAK vyhraje 1., 100. a 200. email se správnou odpovědí. Všem přejeme hodně štěstí!

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.

2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0 ,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.

3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.

4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.

5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.

6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.

7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.

8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies