Lázně pro psy i kočky

Dopřejte svému domácímu mazlíčkovi návštěvu ve speciálních lázních, které jsou určeny pouze pro psy nebo kočky.

Psí lázně

Dnešní doba přeje domácím mazlíčkům

Moderní doba už tak pokročila, že i naši domácí mazlíčci si mohou dopřát takového luxusu, jako je návštěva lázní. A proč by taky ne, stejně jako jejich pány trápí fyzické či psychické problémy, které potřebují někde zrelaxovat. Lázně pro kočky a psy jsou ve většině případů součástí kosmetických salónů, tam vám tedy domácího mazlíčka nejen příjemně zrelaxují, ale navíc také zkrášlí.

Jaké služby lázně poskytují

Speciální lázně pro domácí mazlíčky poskytují stejné služby, jako klasické lázně. Můžete zde proto svému zvířátku objednat bahenní i perličkovou lázeň, aromaterapii, speciální koupele s bylinkami nebo okvětními lístky růží, regenerační zábaly či různé typy masáží.

Psí lázně ve světě

Ve světě se těší psí lázně velké oblibě, od roku 1998 se na celém světě začali hojně otevírat. Jejich vznik je úzce spjat s všeobecným trendem humanizace potřeb pro zvířata. Některé psí lázně nabízejí vskutku netradiční, dalo by se říci až extravagantní služby.

Například v Dog Spa v New Yorku psům nabízí nejen klasické lázeňské procedury, ale navíc také hloubkovou masáž tkáně, aplikaci horkých olejů, pedikúru včetně lakování drápků či hydroterapii. Psi zde také mohou trávit několik dní. Dvakrát denně jsou venčeni odborníky, navíc zde mají příležitost si za odborného dozoru hrát s ostatními návštěvníky. Samozřejmostí je také luxusní ubytování ve velkých pokojích, kde je součástí vybavení nábytek a také plazmová televize se speciálním programem pro zvířata.

V Dog works v Los Angeles si zase pejskové mohou dopřát aromaterapii ve speciální vřidlicové či bambusové relaxační místnosti, hydroterapii sloužící k uvolnění svalů nebo podvodní šlapací pás.

Cena lázeňského pobytu

Cena jednotlivých lázeňských procedur je závislá nejen na velikosti psa, ale také na množství zvolených procedur. 2 hodinová návštěva v psích lázních vás bude stát okolo 1000 až 2000 korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies