Láhev vína v bezpečí

Patříte mezi milovníky lahodného vína? A ještě k tomu cestujete a rádi sobě nebo kamarádům lahvinku kvalitního vína přivezete jako suvenýr z cest? Možná i vy patřite mezi neštastníky, kteří utratili pěkné peníze za víno, ale nikoho jste obdarovat nemohli, protože láhev cestu nepřežila. Tomu je teď konec, v případě, že si pořídíte cestovní obal na láhev vína.

láhev vína se sklenicemi

http://thejetbag.czChytré a ekologické řešení

Nebalte láhve do novin nebo do oblečení, rozbití a zaneřádění celého obsahu kufru stejně nezabráníte. Nejlepším řešením je cestovní obal na víno, ten zaručí, že vaše oblečení bude neposkvrněné a láhev dobrého vína vcelku.

Jak to funguje

Princip je podobný jako u dětských plen. U plen také myšlenak vznikla a prsty v tom má Angie Cucco, která už rozbitých lahví měla plné zuby. Několik let experimentovala právě s dětskými plenami. Angie však chtěla systém vylepšit. S tím jí pomohli kamarádi a první cestovní obal na láhev vína byl vyroben v Michiganu. Dnes můžete cestovní obal na láhev vína TheJetBag koupit na českém i slovenském trhu.

O TheJetBagu

TheJetBag je jednoduchý, snadno uzaviratelný plastový obal, který je zevnitř opatřen vložkou ze savého materiálu. Tato savá vložka v případě, že k rozbití náhodou dojde, dokáže nasát až 780 ml tekutiny a zároveň chrání láhev proti nárazu. Cestovní obal na láhev vína lze použít mnohokrát, pokud doslouží, nijak nezatíží životní prostředí, protože je vyroben z biologicky odbouratelného materiálu.

Nejde pouze o cestu letadlem, hodí se i do auta, autobusu či vlaku, člověk nikdy neví. S cestovním obalem na láhev vína si můžete být jisti, že minimálně obsah kufru zůstane čistý, když tedy zavazadlo utrpí nějakou slušnou ránu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies