Krásná a čistá koupelna – snadno a rychle

Chtěli byste mít krásnou a čistou koupelnu, ale trápí vás nevzhledné špinavé mezery mezi jednotlivými kachličkami, které nejdou vyčistit? Rádi byste i ten poslední nedostatek ve vaší koupelně odstranili? Poradíme vám, jak na to.
Vodovodní baterie v koupelně

Čistá koupelna – tipy a triky

Udržet koupelnu krásnou a čistou 365 dní v roce je nadlidským úkolem. Nejhorší jsou skvrny, které jen tak něčím nevyčistíte. Tím máme na mysli mezery mezi jednotlivými kachličkami. Poradíme vám, jak se účinně zbavit tohoto nedostatku v koupelně snadno a rychle.

Kachličky – jak odstranit špínu mezi jednotlivými kachličkami?

Špína mezi jednotlivými kachličkami je noční můrou mnohých hospodyněk. Lze tuto špínu něčím vůbec odstranit? Vyzkoušeli jste všechny možné přípravky a výsledek je pořád stejný? Máme pro vás tip! Vyzkoušejte na tuto „neposednou špínu“ mezi jednotlivými kachličkami použít kypřící prášek. S pomocí vlhkého tenkého štětce nanášejte kypřící prášek mezi jednotlivé mezery mezi kachličkami, poté nechte působit a nakonec kachličky vlhkým hadříkem obetřete.

Ocet, citrón a sůl – další věrní společníci s bojem proti nečistotám

Dalšími dobrými a věrnými společníky s bojem proti nečistotám jsou ocet, citrón a sůl. Ocet pomáhá odstranit nečistoty, akorát mnoho lidem vadí jeho zápach. Dalším řešením, jak vyčistit mezery mezi jednotlivými kachličkami je směs vytvořená z citrónové šťávy a trošky soli.

Další užitečné rady do domácnosti

Jak zbavit váš domov plísní

Tipy a triky k odstranění rzi z kovových předmětů

Lepidla - jejich rozdělení a použití

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies