Kouzlo ratanového nábytku

Nejdůležitějším parametrem nábytku by měla být jeho trvanlivost, skladnost a samozřejmě hmotnost. Také proto je ratanový nábytek oblíbený nejen na zahradách, ale i v interiérech. Tento nábytek je lehký, velmi odolný, jeho vzhled nepodléhá módním trendům, je nenáročný na údržbu a navíc se dá kombinovat s ostatními materiály.

Ratanový nábytek v interiéru

Výhody ratanového nábytku v interiéru

Vzhled ratanového nábytku nepodléhá módě a ani po letech neztrácí nábytek své kouzlo. V současné době se vyrábí v tolika odstínech a stylech, takže si jistě každý vybere ten svůj. Navíc nábytek z ratanu vydrží mnohem déle tvrdé podmínky, než výrobky z jiných přírodních materiálů. Lze jej kombinovat s jakýmkoliv jiným nábytkem, kůží, dřevem, čalouněním, sklem i kovem.

Pokud i vy patříte mezi milovníky přírodního materiálu a tedy i ratanu, podívejte se na nabídku interntového obchodu Lepšízahrada.cz. Tady najdete celou řadu ratanových výrobků za říznvé ceny a svůj vybraný produkt vám odešlu do dvou dnů! 

Ratanový nábytek - proč si jej pořídit do interiéru?

Ratanový nábytek byl dříve oblíben zejména na zahradách, brzy se ale dostal i do interiérů. Jeho výhodou je lehkost a snadná údržba - stačí jej čas od času očistit přípravkem na dřevo. Prach z něj odstraníme pomocí antistatické prachovky nebo měkkého kartáče, můžeme ho omýt měkkou houbičkou s přídavkem saponátu a pak nechat volně oschnout.

Pestrá nabídka ratanového nábytku

Nabídka nábytku z ratanu je velmi široká a ten správný si zajisté vybere každý z nás. K dostání jsou postele nebo kompletní ložnice, skříně, komody, sedací soupravy, křesla, odkládací stolky, stoly, židle nebo kompletní jídelní sestavy, kompletní dětské pokoje, apod. Nábytek snáší vysokou vlhkost, proto je vhodný i do koupelny, na balkón a nebo k bazénu.

Nezapomeňte na dekorace ze stejného materiálu

Pokud se rozhodneme pro ratanový nábytek, rozhodně nezapomeňme ani na dekorace, které dodají interiéru ten správný šmrnc. Kromě nábytku se u nás z těchto přírodních materiálů vyrábějí také nejrůznější dekorativní předměty - ošatky, košíky, květináče, vázy, sochy, poličky apod. Vybrat si můžeme z různých velikostí i barev.

I přes vyšší pořizovací cenu se tento nábytek vyplatí

Při koupi ratanového nábytku musíme počítat s vyššími pořizovacími náklady. V tomto případě se to ale rozhodně vyplatí, jelikož jde o velmi kvalitní a odolný nábytek, nepodléhající módním trendům.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies