Jste spokojeni s cenou za plyn a elektřinu?

 

Možná i vy patříte mezi skupinu populace, kterou doba nutí počítat každou korunu a lámat si hlavu nad tím, kde aspoň pár korun ušetřit? Myslíte, že by nedalo ušetřit na ceně plynu nebo elektrické energie. Možná váš dodavatel nepatří mezi ty nejlevnější. Co třeba X Energie, Bohemia Energy nebo Bicorn?

Zemní plyn

 

Levný plyn s X Energie

Prodejce levného zemního plynu a elektrické energie po celé České republice. Na stránkách této společnosti si můžete hned na úvodní stránce pomocí online kalkulačky spočítat úspory, které vám X Energie může nabídnout. Jde o dodavatele plynu jak pro malé i velké odběratele. Podle výpočtů vychází úspora přes X Energie až na 5000 korun za jeden rok. Stačí si vybrat tu nejvhodnější nabídku dodávek plynu, podepsat smlouvu, kterou vám pošlou na váš email a můžete šetřit například na pěknou letní dovolenou.

Nadchne vás Bohemia Energy?

Bohemia Energy nejdříve dodávala plyn a energie malým a středním podnikům, ale od roku 2006, kdy došlo k liberalizaci trhu s elektrickou energií, můžete být odběratelem i vy se svou domácností. Na internetových stránkách si můžete v klidu prohlédnout aktuální ceník Bohemia Energy 2012, tady zjistíte kolik peněz můžete s Bohemia Energy ušetřit. Samozřejmě je k dispozici také online kalkulačka. Vyplňte pár informací a během chvilky budete vědět kolik ušetříte. S Bohemia energy by mělo jít až o 3500 Kč ročně.

Úspora s Bicorn s.r.o.

 A teď přichází poslední tip, kde ušetřit za plyn a elektrickou energii několik tisíc ročně. Levným dodavetelem plynu po celé České republice je také společnost Bicorn s.r.o.. Dodavatel se objevil na trhu v roce 2005 a už teď má desítky tisíc spokojených odběratelů. Bicorn se kromě domácností a živnostníků zaměřuje na odběr elektrické energie také pro velkoodběratelé. Se zemním plynem přišel Bicorn na trh v roce 2010. Můžete očekávat seriózní a hlavně individuální přístup, rozhodně se k nikomu neotočí zády. Proč tedy platit u jiného dodavatele více, než je třeba. S odstoupením od stávajícího dodavatele plynu vám Bicorn pomůže, takže není třeba se obávat nepříjemností. S Bicornem lze ušetřit až 4000 Kč za jeden rok.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies