Jak vybrat matrace a rošty

Vstáváte každé ráno s pocitem, že jste celou noc ani oko nezamhouřili a ještě k tomu jste celí rozlámaní. Den s takovým začátkem pak nestojí vůbec za nic. Jestli se v tomto popisu poznáváte, je nejvyšší čas pořídit novou matraci, která vám poskytne ten nejlepší spánek. Podle čeho matrace a rošty vybírat? To je dobrá otázka. 

Matrace

průřez postelovou matracíVíte jak dobře vybírat?

Výběr matrace je opravdu důležitý. Záleží na vaší výšce a váze. Dalším paremetrem je tvrdost matrace, máte raději měkčí či tvrdší? A nakonec je také důležité zda je vaše postel vybavena lamelovým či laťkovým roštem nebo je na pevné desce. Možná máte polohovatelnou postel. Pokud v tomto máte jasno, můžete matraci vybírat.

Moderní sendvičové matrace

Pokud máte v posteli lamelový rošt, dáváte přednost tvrdší matraci, vaše váha se pohybuje okolo 60 kd a výška je asi 170 cm, bude vám vyhovovat moderní sendvičová matrace Maxima Comfort. Milovníci tvrdšího spaní budou nadšení. Matrace má vysoce kvalitní jádro, je tvořeno pěnou Flexifoam s kokos-latexovou výstuží. Navíc získáte dvě varianty tvrdosti a to pouhým otočením. Tato matrace do postele je vybavena 7-zónovou masážní profilací, aby vaše relaxace byla dokonalá. Výhodou je snímatelný potah, který lze prát v automatické pračce. Potah je navíc antialergenní, jeho vlákna obsahují extrakt z Aloe Vera. 

Něco pro velikány s pevnou deskoumatrace

Měříte téměř dva metry a vaše váha se pohybuje kolem stovky kilogramů? Navíc matraci položíte na pevnou desku? Pro vás bude jako stvořená matrace Gangster. Jádro je opět tvořeno pěnou Flexiofam, pěna je vysoce elastická a pružná. Matrace je vybavena anatomickou masážní 7-zónovou profilací., po spánku se budete cítit jako znovuzrození. Má velice dobré ortopedické vlastnosti a je opatřena antialergickým dvoudílným, snímatelným potahem. Výška matrace je 17 cm a je vhodná také pro lamelový rošt.

E-shop poradí

Potřebujete s výběrem matrace pro jistotu poradit? Doporučujeme navštívit průvodce e-shopu Sconto nábytek. Doktor Sleep a doktor Spánek vám moc dobře poradí, která postelová matrace bude pro vaše ležení ta nejlepší. Pak už danou matraci stačí jen objednat a za pár dní budete spát jako miminko. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies