Jak uspořádat ochutnávku vína?

Holdujete vínu a pochutnáváte si na něm při každé příležitosti? Nejste určitě jediní, kdo si žádnou společenskou akci neumí představit bez skleničky vína v ruce. A pokud právě vy v brzké době společenskou akci chystáte, co ji zpestřit ochutnávkou vína? Taková degustace vína vytříbí váš cit i vkus.

Sklenice vína a jídlo

Naučte se ochutnávat vína

Ať jde o malou soukromou oslavu nebo větší společenskou akci, nebojte se a zpestřete ji výkladem someliéra s ochutnávkou vín. Už předem si můžete být jisti, že tento nápad sklidí úspěch. Vždyť ochutnávka vína, samozřejmě kvalitního, může být příjemným zážitkem na celý život. Degustace vína vás opravdu naplní, dodá celé společenské akci úroveň a eleganci. Když jednou zkusíte, velice rádi si tuto událost dopřejete znovu.

Degustace vína jako zábava

Nepleťte si pojmy! Degustace vína není žádné popíjení ve velkém. Ochutnávku vín můžete pojmout jako originální způsob zábavy. Samozřejmě lze degustovat i osamotě, ale není to to pravé ořechové. Mnohem příjemnější je ochutnávka vín s přáteli a someliérem. Pak se pusťte do společné diskuze o sytosti barvy vína, proberte aroma vína, cukernatost a další.

degustace vína

Během degustace vína zapojíte témeř všechny vaše smysly, čich, zrak a chuť. Ochutnávkou vína své smysly pěkne vytrénujete, zvýšíte jejich jemnost. 

Máte zájem?

Oslovila vás degustace? Pokud ano, teště se na ochutnávku kvalitních vín, na výklad someliéra, občerstvení a také na slevu na nákup vína. Stačí si ujasnit počet osob, které se ochutnávky vína zúčastní, vyberte si vína a občerstvení. Potom se jednoduše ozvěte a bude vám zaslána cenová nabídka. 

Překvapte své přátelé a hosty, degustace vína je velice zajímavým překvapením.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies