iRobot uklidí za Vás

Nebaví Vás neustále uklízet podlahu? Drobky a prach jsou noční můrou nejedné domácí hospodyně. Máme pro Vás dobrou zprávu – již je nebudete muset uklízet, stačí si pořídit iRobota! Ušetříte tak nejen čas, ale i peníze.

Robotický vysavač

robotický vysavačiRobot - jak vypadá

Malý rozměry, ale velký svým výkonem. I tak by se dala zjednodušeně popsat revoluční novinka v oblasti úklidu - robotický vysavač. Stylový, designově propracovaný vysavač má tvar disku, s průměrem okolo 30 - 35 centimetrů. Váha přístroje se pohybuje okolo 3 - 3,5 kilogramů. Vybrat si můžete z mnoha barevných i cenových variant.

Vsaďte například na iROBOT ROOMBA, moc škovné robotické vysavače, uklidí zas vás špínu, prach, drobky, vlasy i chlupy domácích mazlíčků. Díky postranních flexi kartáčů zatočí se špínou, která se ukrývá v rozích a zároveň vyleští obvodové lišty. 

iROBOTY ROOMBA můžete pohodlně nakoupit z domova. Kdo se o to postará Internetový obchod levneELEKTRO.cz, váš spolehlivý a zákazníky oveřený dodavatel. 

Chytrý pomocník do každé domácnosti

iRobot pracuje na principu pokročilé umělé inteligence. Má několik infračervených čidel, díky kterým dokáže přesně kopírovat tvar překážek, díky svým senzorům překážku spatří ještě dříve, než do ní narazí a proto před překážkou zpomalí a chování přizpůsobit okolním podmínkám, například zabrání pádu ze schodů nebo srázů. Díky adaptabilní čisticí hlavě, schopné se automaticky přizpůsobit povrchu, je vhodný na všechny typy podlah, snadno uklízí i těžko přístupná místa (rohy místností, lišty, prostory pod nábytkem, podél stěn, přechody mezi koberci či rohožemi, kouty místností a oblast kolem nohou židlí a stolů, apod.). Odstředivou silou vymetá nečistoty pod sebe, kde je seberou proti sobě rotující kartáče.

Jak dlouho uklízírobotický vysavač na schodech

Robot si sám určí dráhu, rozměry místnosti a také rozložení nábytku - tomu přizpůsobí dobu úklidu. Sám rozhodne, kdy je úklid dokončen a přistoupí k úklidu další místnosti, případně se vrátí do dobíjecí základny. Nabitá baterie vydrží v provozu až 3 hodiny. Doba nabíjení se pohybuje přibližně okolo 3 hodin, dobu nabíjení si tento inteligentní robot také určuje sám.

Zajímá Vás cena

Cena za tohoto chytrého a užitečného pomocníka do domácnosti se pohybuje od 5 000 do 15 000 korun. Od ceny se odvíjí rozmanitost funkcí a také kvalita, záruční a pozáruční servis, apod. Dražší iRoboti jsou k dostání včetně dálkového ovládání.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies