Hledáte prostředky na čištění kůže?

 

Máte rádi luxus? Nikdy byste si nekoupili jinou sedací soupravu než je ta vaše kožená? Asi se vám dnešní článek bude hodit, budeme totiž řešit čištění kůže a hned vám také doporučíme prostředky, které jsou pro čištění kůže nejlepší.

Kožený gauč

 

Jak se ke koženému nábytku chovat

Aby péče o koženou sedací soupravu, tedy spíše aby čistění nebylo tolik náročné, je dobré dodržovat několik preventivních opatření. Hlavně není příliš dobré usadit koženou sedačku blízko topení. Každý kožený kus nábytku by měl být od tepelného zdroje vzdálen minimálně 30 cm. Topení je většinou umístěno u okna, takže uvedenou vzdáleností ušetříte kůži také přímému slunečnímu záření, to je také dobrý krok. O koženou sedačku by mělo být pravidelně pečováno. Najdětě si aspoň jednou týdně čas na vysátí sedačky a otřete ji vlhkým hadříkem. Pokud je čistětí už nezbytně nutné, vždy používejte ověřené čistící a impregnační prostředky na kůži. Obyčejné čističe a jiné chemikálie by mohly nadělat více škody než užitku. Tak ušetříte pár korun na čističi, ale potom vám také mohou zbýt pouze oči pro pláč, protože oprava koženého nábytku je celkem finančně náročná.

Pro měkký a atraktivní vzhled

Kvalitní čistění a péči o koženou sedačku zaručují čistící prostředky na kůži a textil Leather Master. Internetový obchod www.cisteni-kuze.cz nabízí celou škálu prostředků pro péči o kožený nábytek. K dostaní jsou tady čístící i impregnační prostředky. Zakoupit můžete rovnou celou sadu k čištění světlé kůže, sadu na všechny odstíny kůže nebo sadu pro ošetření kůže v autě. Každopádně vždy se držte návodu k použití, aby čištění bylo efektivní a šetrné.

Pro silně znečištěnou kůži je tady také pomoc. Leather strong cleaner je silní čistič kůže založený na vodní bázi. Tento prostředek lze použít na všechny typy anilinové i barvené kůže, ale nepoužívejte jej na lakovanou kůži. Koženou sedačku se silným čističem zbavíte tělesného potu a hlavně špíny. Ale pozor, je tady riziko, že po aplikaci dojde k lekhé změně odstínu kůže.

Po důkladném čištění kůže je dobré aplikovat na sedačku prostředek a regeneraci a impregnaci kůže. Regeneraci aplikujte hlavně na sedáky a opěrky rukou, jde o nejvíce namáhané části sedačky. Tyto prostředky jsou spoučástí sad, které můžete objednat.

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies