Hit – samolepky na zdi

Uvažujete, že zase vymalujete zdi v celém bytě, protože jsou nudné, špinavé nebo nevýrazné? Místo malování vyzkoušejte samolepky na zeď. Jsou krásné, praktické, užitečné a z množství různých druhů či barev si vybere opravdu každý. Jste milovníkem sportu, zvířat, rostlin, hudby nebo hledáte dětské motivy? Každý si přijde na své.

Samolepky na zeď

Samolepkynazed.czNudí vás každý rok, dva nebo tři stále malovat zdi v obývacím pokoji, v ložnici či v pokoji u dětí Nejen, že je s tím skutečně spousta práce, ale zabere to příliš času a není to nejlevnější. Představte si ty dlouhé hodiny, které strávíte nad škrábáním zdí, jejich štukováním a následně malováním a to třeba jen proto, že už vás barva zdí omrzela nebo vybledla. Stěny místnosti lze rozjasnit i jiným způsobem, například samolepící dekorace, které moc nestojí, jejich aplikace trvá chvilku a můžete je měnit tak často, jak se vám zamane. A kam kterou samolepku přilepit

Ač mohou být nálepky na stěnu krásné, ne každá se hodí do každé místnosti. Je samozřejmé, že zvířátka nebo pohádkové postavy nebudete lepit na zeď do ložnice nebo obývacího pokoje a přenecháte je dětem. Jedná se spíše o motivy, jako jsou například květiny nebo metropole. Ty se hodí do místností, kde se „žije“, tedy do obývacích pokojů či studentských pokojů. Kvítky a drobnými motivy zase ozvláštněte stěny na chodbách či v koupelnách.

Se samolepkami se ale nebojte experimentovat a klidně se trochu odvažte. Nenechte se svazovat tím, co je zrovna in, a pokud milujete džungli, do obývacího pokoje si klidně „vysázejte“ vysoké bambusy nebo palmy. Místo nich ale můžete použít i obyčejný rákos, za kterými si můžete představit naše české rybníčky či krásné tulipány.

Nicméně stále nejoblíbenější jsou motivy známých celebrit nebo světových metropolí či jejich nejznámějších a oblíbených objektů. Váš obývací pokoj bude přímo toužit po Soše svobody, Eiffelovce, mnohamilionovém New Yorku nebo siluetě stále populárního a nesmrtelného Elvise.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies