Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Fazolové zelené lusky s hráškem

Maté rádi fazolové lusky a zelený hrášek? Pokud ano, můžete jednoduše z těchto dvou druhů zelenin vykouzlit velmi chutný a zároveň také zdravý pokrm pro celou rodinu. Jaké další ingredience ještě budete potřebovat?

Hrášek

Ingredience na recept z fazolových lusků

  • 250 gramů fazolových lusků
  • sůl
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 2 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1/2 lžičky mletého chilli koření
  • 1/2 lžičky kari koření
  • 100 gramů vyloupaného zeleného hrášku
  • 3 lžíce masového vývaru
  • 3 lžíce dezertního vína
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžička solamylu
  • glutasol
  • 200 mililitrů smetany

Fazolové zelené lusky s hráškem - postup

Fazolové lusky očistíme a pokrájíme.V sítku ponoříme do vařící vody a vaříme 4 minuty. Potom je vyjmeme a scedíme. Necháme odkapat. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno posekanou cibuli, přidáme rozetřený česnek a odkapané fazolové lusky. Osmažíme. Podlijeme masovým vývarem, dezertním vínem, sójovou omáčkou, okořeníme mletým bílým pepřem, přidáme cukr, máčený solamyl a glutasol. Vše podusíme a nakonec vmícháme smetanu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.