Dřevěné masivní postele

Možná i vy máte problémy se spaním. Nemůže to náhodou být špatnou postelí, matrací či roštem? Cítíte se ráno celí dolámaní a jako byste vůbec nespali? Možná v tom má prsty nekvalitní postel, zkuste ji vyměnit za postele z masivu a budete spinkat jako nemluvně.

Postel z masivu

postel s matracíČeská kvalita, dobré spaní

Projděte si nabídku dřevěných postelí z masivu, které vyrábí česká firma a nabízí je na webu spim.cz. Dřevěné postele vyrábějí z českého kvalitního masivu o šíři 4 nebo 8 cm. A jaké dřevo je k výrobě použito? Jde o masivní smrk, borovice, dub, buk, javor, olše, jasan a bříza.

Potřebujete úložný prostor?

Nemáte doma moc prostoru, kde uložit nepotřebné věci? Tento problém snadno vyřeší dřevěné postele s úložným prostorem nebo úložný prostor, který lze aplikovat pod jakoukoli masivní postel, kterou v nabídce najdete. Co se týče úložného prostoru, máte na výběr. K mání jsou výsuvné šuplíky nejrůznějších velikostí nebo fixní úložné prostory. Do fixních úložných prostor se dostanete pomocí výklopných lamelových roštů. Myslete na to, že úložných prosto není nikdy dost.

Máte málo prostoru?masivní dřevěné čelo postele

Pokud obýváte například garsonku, náramně se vám bude hodit rozkládací postel z masivu. Jsou praktickým a přesto velice příjemným řešením pro stálé spaní. Z jednolůžka uděláte rázem pohodlné manželské tandemové dvojlůžko. Postel má také úložný prostor. Všechny rozkládací postele jsou vyrobeny z masivního dřeva o síle 4 cm s masivním bukovým roštem.

Neváhejte, dobrá česká práce přináší ovoce, v tomto případě tedy velmi dobré spaní.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies