Doplňky pro mazlíčky

Patří pes nebo kočka mezi členy vaší rodiny? V tom případě mu rádi koupíte nový pelíšek, pěkné vodítko, tašku nebo pohodlný polštářek. Na českém trhu máme novou značku HUHUBAMBOO, která nabízí kvalitní výrobky s příjemnými cenami a barevným designem.

Kočka s kotětem

HUHUBAMBOO je tady

Vodítko, pelíšek ani taška nemusí vypadat jako nudný kus hadru jedné barvy. Takovým pelíšků a vodítek je na trhu celá řada. Co zkusti něco nového Značka HUHUBAMBOO nabízí krásné doplňky pro psy i kočky s nádherným designem. Značka nabízí pelíšky pro nejmenší i největší pejsky, pro kočky jsou k dispozici také pěkné kousky. Je libo pelíšek s kytičkami, rybičkami, kostičkami nebo jiným motivem, můžete si vybrat také z několika barev. 

vodítko

 

Zmiňovaná značka kromě pelíšků pro kočky a psy nabízí celou řadu pamlsků pro psy a kočky. Každý pes i kočička si rádi pochutnají na sušeném kachním či kuřecím mase. K udržení zdravým zubů jsou tady čistící kostičky nebo tyčinky s příchutí. K zahizení nebude ani hovězí a jehněčí steak.pelíšek pro psa/kočku

Kde pelíšek koupím

Pokud se vám design značky HUHUBAMBOO líbí a chtěli byste své kočce nebo pejskovi něco z této řady pořídit, zabrouzdejte na internetové stránky e-shopu krmivo-4you.cz. Zároveň můžete pro své domácí mazlíčky nakoupit kvalitní krmiva nejrůznějších výrobců, jejichž granule dosahují samozřejmě té nejvyšší kvality. 

Vidíte jak je to jednoduché, stačí si vybrat a do druhého dne máte výbavu pro domácího mazlíka doma. 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies