Bydlíme v karavanu

Mít svůj vlastní karavan není na škodu. Pro někoho je putování s karavanem po zemi zábavou a možností levného ubytování, pro někoho je zase karavan celoročním domovem.

Nový design karavanů

Vybavení karavanu

Možností uspořádání interiéru karavanu je nespočetné množství, vždy je závislé na individuálních potřebách jeho obyvatele. Většina dnešních karavanů je standardně vybavena kuchyní se dřezem, plynovým vařičem, lednicí a  koupelnou s chemickou toaletou.

U větších karavanů nalezneme také samostatnou ložnici, u menších karavanů většinou bývá k vidění stolek, který po rozložení slouží jako postel.

Tipy pro úsporu místa

Pokud je karavan pro jeho obyvatele celoročním domovem, je úspora místa otázkou číslo jedna. Dalo by se říci, že čím větší karavan bude, tím lépe. I když... Pokud vhodně zvolíte vybavení interiéru, nemusí tomu tak být.

Ideální volbou pro vybavení malého prostoru, je pořízení takzvaného multifunkčního nábytku (o tom jsme psali ve článku zde). Můžete tak s minimálními nároky na místo, získat kvalitní nábytek, který lze použít vícestranně (například z taburetu můžete během chvíle „vykouzlit" pohodlnou postel, nebo křeslo).

Nové trendy karavanů

V současné době si světoví designéři s podobou karavanů pěkně pohrávají. Už to nejsou ty klasické starobílé „krabice", které byly zapojeny za automobilem při cestě na dovolenou do Jugoslávie, kde si člověk mohl sotva rovně lehnout . Dnes si můžete zakoupit opravdu stylově provedené kousky, které navíc splňují veškeré podmínky pro poskytnutí maximálního pohodlí.

Zvažujete koupi karavanu? Pořiďte si karavan, jaký má například slavný fotbalista David Beckham. Inspirovat se můžete v naší fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Navrhněte si svůj vlastní design karavanu

Navrhněte si svůj vlastní design karavanu, takový jako nikdo jiný nemá. Stačí si pouze do svého počítače nainstalovat program s názvem Konfigurator. Poté můžete začít navrhovat svůj vlastní design karavanu - od vnitřního upořádání, přes použitý materiál, až po vnější design karavanu. Pak už záleží jen na vás, zda-li návrh uvedete do reálné podoby.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies