Bydlení pod taktovkou Armaniho

Toužíte-li po opravdu luxusním bydlení, můžete bydlet v Římě, v bytě navrženém samotným Giorgiem Armanim. Pro méně movité nastíníme levnější variantu.

Kuchyně

Bydlení podle Armaniho

V Římě jsou letos na prodej byty, které na míru zařizuje firma Armani Casa, jenž vlastní sám Giorgio Armani. 62 luxusních bytů najdete v hlavním městě Itálie v blízkosti Kolosea. Byty se nacházejí v historických domech s podzemními garážemi a výhledem do zahrady. Při vybavení bytů se firma Armani Casa drží nejen svého návrhářského umění, ale také specifických požadavků klienta. Cena bytů zatím není známa, vzhledem k tomu, že jejich obyvatelé budou mít k dispozici i svého osobního správce, lze ale očekávat, že bude závratná. Správce je připraven splnit vám i takové služby, jako je zajištění jídla nebo zamluvení letenek.

Italský styl – levnější varianta luxusního bydlení

A nyní se vraťme zpátky do reality – většina z nás nemá na splnění snu o bydlení podle Armaniho prostředky. Zařídit si ale interiér v italském stylu již nemožné není.

Italský nábytek seženete i v bazarech

Hlavním prvkem italského stylu bydlení je nábytek. Poznávacím znamením jsou oblé tvary a zdobící ornamenty – zkuste se porozhlédnout po bazarech. České obchody s nábytkem většinou nabízejí kýčovité kousky – dejte si proto pozor na přezdobenost.

Do kuchyně patří dlaždice

Podlahu pokryjte dlaždicemi – v Itálii jsou jimi doslova posedlí a mají je snad ve všech částech domu. Dlaždice můžete uplatnit také na stěnách. Italové mají nejraději světlé odstíny s renesančním zdobením.

Do kuchyně se budou hodit židle z ohýbaného dřeva, zvané thonetky. Na stůl položte sněhobílý ubrus a velké svícny. Nádech Itálie kuchyni dodáte také starými ošatkami a hrnci, které poslouží jako dekorace.

Italská ložnice vyžaduje prostor

Ložnice by měla být prostorná, opticky ji můžete zvětšit použitím zrcadel. Ideální jsou tapety s ornamenty, křídlové dveře a nařasené závěsy.

 Na balkóně nesmí chybět kovová židle s výraznými ornamenty. Dojem Itálie dotvoří divoce rostoucí růže.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies