Buďte zdraví i v létě s PRO.MED.CS

Užívejte si plného zdraví, krásy a vitality i v létě! Sluníčko nás sice pěkně opálí, ale zároveň zvyšuje a urychluje stárnutí buněk. S produkty farmaceutické firmy PRO.MED.CS. budete mít o krásnou vizáž, psychickou pohodu i zdraví postaráno. Zapojte se do soutěže a vyhrajte!

Logo PRO.MED.CS

Acidofolan

Doplněk stravy, který v optimálním množství poskytne kyselinu listovou, vitamín B 12 a železo. Acidofolan je dokonalou kombinací látek, které podpoří krvetvorbu, růst tkání a kostní dřeně. Trpíte -li chudokrevností, je výborným prostředkem pro podporu léčby.

 

SelzinkPlus

Doplněk stravy, který pomůže při poruchách imunitního systému, podpoří hojení ran a zlomenin. Pomůže také při zánětech kloubů. Pomáhá také kráse. Jak? Podporuje zdravý růst vlasů, nehtů a výrazně zlepší stav pleti.

Physiomer Eucalyptus

Nosní sprey, který okamžitě uvolní ucpaný nos při rýmě, nachlazení a zánětu horních cest dýchacích. Obsahuje esenciální olej z eukalyptu a divoké máty, což zaručí dlouhodobý pocit svěžesti.

 

Kofein K

Tento doplněk stravy zvýší psychickou odolnost v období, kdy to potřebujte. Užívání Kofeinu K podpoří pozornost a ostražitost. Pomůže s psychickým i fyzickým vyčerpáním. Potřebujte se nutně učit či déle pracovat? Pak Kofein K vyzkoušejte, nezatěžuje žaludek, ani nepůsobí močopudně.

 

Promagsan

Jde o doplněk stravy s vysokým obsahem hořčíku. Bojuje proti svalovým křečím, únavě a vyčerpání. Jeho užívání se doporučuje především ženám v období menstruace, těhotenství a kojení.

 

Ostropestřec

Prodělali jste nepříjemné jaterní onemocnění? Pak sáhněte po této životadárné bylince. Ostropestřec dokáže ochránit a podpořit regeneraci poškozených jater. Zmírní i postižení jater alkoholem. Doplněk obsahující ostropestřec se doporučuje také pro podporu léčby při onemocnění slinivky břišní.

 

Jaká je výhra?

Pokud správně odpovíte na dvě otázky, může být jeden z balíčků váš.

1. Je bulgur obilnina nebo luštěnina? 

2. Jaká je doporučená denní dávka Acidofolanu? 

Odpovědi zasílejte do 15. srpna 2011 na soutěžní email: soutez@emagaziny.cz

Balíček vyhrává každý stý mail se správnou odpovědí.

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.
2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0 ,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.
3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.
4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.
5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.
6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.
7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.
8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies