Barové židle – trendy doplněk vaší kuchyně

Setkáváme se s nimi nejen v barech, ale stále častěji i v našich kuchyních. A proč by ne? Jsou stylové a pro drink s přáteli jako dělané.

Barový pult se židlemi

Barový stůl potěší vaše hosty

Při listování lifestylovými časopisy často narazíte na obrázky bytů, které se pyšní barovým pultem a barovými stoličkami. Většinou je najdete v kuchyních, občas v jídelně nebo obýváku. Oceníte je, hlavně když přijde návštěva. Zatímco vy se ještě točíte v kuchyni a chystáte pohoštění, hosté se můžou pohodlně uvelebit na barové židli a věnovat se konverzaci s vámi, samozřejmě při popíjení nějakého toho nápoje. Nakonec možná zjistíte, že je vám u barového stolu tak příjemně, že nemá ani cenu se přesouvat do obýváku.

Barové židle oceníte, nejen když přijde návštěva. Hodí se třeba k rychlé snídani nebo snacku, kdy z vyvýšené stoličky můžete sledovat televizi nebo PC.

Originální kus nábytku

Barové židličky se dají skvěle sladit s interiérem. Existují v nespočetných variantách, ať už jde o barvy, materiály nebo tvary. Navíc se nejedná o nějak výrazný zásah do rozpočtu, takže není problém je čas od času obměnit.

Kvalitní barové židle – vizitka dobrého podniku

Přiznejte si, že barové židle jsou také důležitou součástí vašeho oblíbeného baru nebo restaurace. Nepohodlná nebo viklající se barová židlička dokáže zkazit celý dojem z návštěvy těchto zařízení. A proč chodit někam, kde si neváží zákazníka natolik, aby investovali do pořádných barových židlí? Zvlášť když dnes existuje tolik možností, kde kvalitní barové židle sehnat.

Sázka na kvalitu

Barové stolky a židle byste měli hledat jen v prověřených obchodech, kde najdete široký sortiment. Vsaďte na kvalitně zpracované výrobky se sedátky z umělé kůže, která je praktická na údržbu. Všechny židle jsou otočitelné o 360° a mají nosnost až 110 kg. Barové stoličky jsou výškově nastavitelné, takže záleží jen na vás, případně výšce vašeho barového stolu, z jaké výšky budete shlížet na své okolí.

www.hawaj.cz

www.havaj.cz

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies