Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Angrešt – zavařování angreštu

Angrešt má vyšší obsah kyseliny citrónové, jablečné, vinné a šťavelové. Obsahuje mnoho pektinů, vitamin C, E, B, karoten, draslík, vápník, hořčík, železo a zinek. Důležitý je vysoký obsah křemíku, který zajišťuje pevnost tkání a zbavuje tělo těžkých kovů.
Angrešt

Angrešt – zavařování angreštu

Angrešt má vyšší obsah kyseliny citrónové, jablečné, vinné a šťavelové. Obsahuje mnoho pektinů, vitamin C, E, B, karoten, draslík, vápník, hořčík, železo a zinek. Důležitý je vysoký obsah křemíku, který zajišťuje pevnost tkání a zbavuje tělo těžkých kovů.

Angreštový kompot

Co budeme potřebovat

Angrešt, 850 gramů cukru, 1 litr vody.

Postup přípravy angreštového kompotu

Na angreštový kompot potřebujete čerstvé, zralé plody, operete je, otrháte stopky, bobule nasypete do zavařovacích sklenic a zalijete horkým nálevem. Na 1 litr vody je potřeba 850 gramů cukru. Sklenice hned uzavřete, dáte do sterilizačního hrnce s horkou vodou a hřejete asi 20 minut při 85°C.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.1 Počet: 13 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.