21 NEJ procházek se psem

Nechte se inspirovat tipy čtenářů na nejlepší procházky s pejskem. Svůj příspěvek můžete poslat také Vy.

Psi

Soutěžte s námi o 21 NEJ procházek se psem!

Navštivte webovou stránku www.21nejprochazek.cz, kde může každý vložit svou oblíbenou procházku – stačí vyplnit jednoduchý formulář a doprovodit jej popisem trasy a fotografiemi. Nominované procházky pak usilují o hlasy dalších návštěvníků stránky.

Každý tak může rozhodnout, která procházka se stane tou NEJ. Právě nyní web oslavil rok svého trvání a dočkal se několika příjemných vylepšení, o která si návštěvníci často psali. Začátek procházky je nově možné zanést do mapy, stejně tak lze vybírat ze všech procházek v jedné přehledné mapě.

Co můžete vyhrát?

Hlasování o nejkrásnější procházku probíhá nově pomocí SMS, systém je tak zcela přesný a spravedlivý. Soutěž v roce 2009 probíhá ve třech kolech, každé trvá čtyři měsíce. Současné (čtvrté) kolo začalo 1. ledna a bude uzavřeno 30. dubna – je tedy již nejvyšší čas vložit svou procházku.

Hlavním partnerem projektu je společnost Hill´s Pet Nutrition, která do soutěže věnuje kvalitní krmivo Hill’s, a podpořila jej i agentura cestovního ruchu Czech Tourism. Byl inspirován podobným projektem, který běží ve Velké Británii, a je určen především aktivním pejskařům a milovníkům přírody.

Cíl projektu 21 NEJ procházek se psem

Cílem je shromáždit a představit veřejnosti krásná místa v Česku vhodná k procházkám se psy. Internetové stránky www.21nejprochazek.cz však nabízejí mnohem víc než jen soutěž. Zájemci zde najdou informace o zodpovědném venčení, mohou si provést test hmotnosti a pohyblivosti svého psa, aby si ověřili, zda netrpí nadváhou či pohybovými problémy, nebo si zkrátka vybrat jednu z procházek a vydat se se svým psem do přírody. Na výběr je již z více než 500 tipů na procházku, stačí si jen vybrat a vyrazit ven.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies