Očištěné a na plátky nakrájené houby podusíme na 1 lžíci másla 20 minut. Druhou lžíci másla rozetřeme se solí a žloutkem. Přidáme rohlíky navlhčené v mléce a vymačkané dušené houby, nasekanou petrželovou nať, pepř a nakonec sníh z bílku. Nádivkou naplňujeme kuře, ale pozor - kuře příliš nepřeplňujte, protože během pečení houbová nádivka nabyde.
Velikonoční houbová nádivka
Kateřina Řehořová 01.02.2007
Rohlík, vejce, žampióny, máslo, mléko, petrželová nať a koření jsou ingredience, které budete potřebovat k přípravě chutné velikonoční houbové nádivky. Čerstvé žampióny můžete nahradit zavařovanými.
Hodnocení: 4.0
Počet: 1
Nejlepší: 4 Nejhorší: 4