Želatinu rozpustíme v horkém mléce nebo šťávě z kompotu. Tvaroh smícháme s moučkovým cukrem, přidáme ovoce, teplou želatinu, piškoty (část celých piškotů můžeme nechat na povrch) a ušlehanou smetanu. Směs vlijeme do dortové formy vyložené máslem a obalené strouhaným kokosem. Tvarohový dort uhladíme, povrch ozdobíme piškoty a ovocem. Nakonec dáme dort do lednice (nejlépe přes noc), aby mohl ztuhnout. Před podáváním posypte strouhanou čokoládou a ozdobte šlehačkou.
Nepečený tvarohový dort
Kateřina Řehořová 23.05.2007
Tvaroh, čerstvé a mražené ovoce, želatina, piškoty, šlehačka. Toto jsou základní ingredience potřebné k výrobě nepečeného tvarohového dortu, který je vhodný také jako jemný a osvěžující letní moučník.
Hodnocení: 5.0
Počet: 1
Nejlepší: 5 Nejhorší: 5