Chovatelka.cz

Nepečené vánoční cukroví - burizónové hrudky

Kateřina Řehořová
Víte, že z burizonů se dá vykouzlit výborné nepečené vánoční cukroví? Příprava vám nezabere mnoho času a výsledek ocení zejména milovníci čokolády. Jednoduchý recept na čokoládové burizónové hrudky najdete zde.
Burizónové hrudky - suroviny, které budeme potřebovat 100 gramů ztuženého tuku 150 gramů mléčné čokolády 3 lžíce malkaa 1 sáček burizonů (bílých nebo barevných) Postup přípravy burizónových hrudek

Ztužený tuk a mléčnou čokoládu rozehřejeme v hrnci a neustále mícháme, přidáme malkao a opět promícháme. Nakonec do této čokoládové směsi přídáme burizony. Vzniklou kaši sejmeme ze sporáku a necháme částečně vychladnout (směs musí zůstat teplá).

Lžičkou tvoříme hrudky, které pokládáme na kousky oplatků. Nakonec necháme burizónové hrudky v chladnější místnosti ztuhnout.

Další recepty na vánoční cukroví najdete zde: Kokosový salám Ořechové čtverečky Hříbečky Rumové kuličky

Hodnocení: 4.0

Počet: 2

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.