Chovatelka.cz

Valentýnská přáníčka

Kateřina Řehořová

Valentýn se pomalu blíží a určitě i vy chcete potěšit svou životní lásku nečím neobvyklým a něčím od srdce. Vyrobte své lásce k Valentýnovi valentýnské přáníčko, určitě jím mile překvapíte.

Co budeme potřebovat k přípravě valentýnských přáníček bílý tvrdý papír barevný papír (růžový nebo červený) nůžky lepidlo (tuhé nebo průsvitné tekuté) tenký černý fix První z variant valentýnského přání

Z barevného papíru růžové nebo červené barvy vystřihněte srdíčko tak, že přehněte papír napůl a vystřihnete z něj tento tvar. Do srdíčka můžete nyní vystřihnout malými nůžkami další srdíčka nebo jméno partnera/partnerky. Valentýnské srdíčko můžete nakonec podlepit bílým tvrdým papírem.

Valentýnské přání č. 2

Můžeme také jenom jednoduše nalepit červené srdíčko na bílý tvrdý papír, ozdobit valentýnské přáníčko bílými kytičkami nebo srdíčky a dovnitř vepsat věnování.

Sv. Valentýn a výroba přání

Z barevného papíru růžové nebo červené barvy vystřihněte srdíčko tak, že přehnete papír napůl a vystřihnete z něj tvar srdce. Poté k srdíčku vystřihněte a přilepte křídla z bílého papíru, které můžete pomocí barevného pokreslit vlnkami.

Hodnocení: 3.3

Počet: 3

Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.